De APS Behandeling
 

APS Therapie is een aangename en pijnloze behandeling . Cliënten ervaren hooguit een tinteling, in de praktijk zal meestal onder dit niveau behandeld worden en de cliënt niets van de behandeling voelen.

Het APS signaal wordt via speciale zelfklevende elektroden die op het lichaam worden aangebracht door de aangedane plek gevoerd. De behandeling duurt max.32 minuten per dag. Afhankelijk van de klacht kan de behandeling wel korter maar nooit langer duren.

De cliënt kan gewoon de kleding aan houden, alleen de plaats waar de elektrodes geplakt moeten worden moet worden ontbloot.

De behandeling met APS maakt veel afvalstoffen vrij. Het is dan ook zaak dat u voldoende water drinkt om deze afvalstoffen af te kunnen voeren via de urine. 1,5 liter per dag is daarbij aan te bevelen. Dit is praktisch gemakkelijk te halen door te zorgen dat er water klaarstaat binnen handbereik. Door onvoldoende water te drinken kunt u duizelig worden, hoofdpijn en/of spierpijn krijgen. In voorkomende gevallen is dit vaak met het drinken van een glas water op te lossen .

Voor alle duidelijkheid: de behandeling en genezing van een acute sportblessure zal altijd minder behandelingen vragen dan de behandeling van langdurige chronische klachten.

Naargelang uw klachten zal een persoonlijk behandelplan opgesteld worden .

Lees ook de Contra Indicaties die u in het menu hiernaast kunt vinden

 

Raadpleeg bij klachten altijd eerst de arts.

Pijn kan namelijk ook een andere medische oorzaak hebben!

 

 

aps