Over ons:
 

Op dit moment zijn in de praktijk werkzaam Gerda van de Bos en invalkracht Marianne Berndt.


Gerda is geboren in het westen van het land en sinds 1998 woonachtig in Alteveer (Gr.)
Inmiddels meer dan 30 jaar werkzaam met paarden en het beoefenen van verschillende takken binnen de paarden sport. Door de jaren heen ,heb ik ervaren dat lang niet alle problemen met paarden via de reguliere weg op te lossen zijn.
Onder het motto " Dat kan anders" actief op zoek naar alternatieven die wel een goede oplossing konden bieden.
Daarvoor zijn intussen verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder Reiki voor dieren ,Homeopahtie voor dieren met specialisatie Paarden en Honden.
Kort daarna kreeg ik vaker het verzoek of ik ook clienten wilde behandelen. Vanuit mijn achtergrond was ik beroepshalve lange tijd werkzaam in de zorg met veel chronisch zieke patiƫnten , ervaring leerde dat ook daar niet altijd een oplossing was voor klachten.
Intussen zijn daar diverse opleidingen bij gekomen waaronder APS Therapeut (HBO), Bach Bloesem Therapeut, ZDA (HBO), Elektro acupunctuur , Bioresonantie, Natuurgeneeskunde en Reiki III (Master)

Naast de hoofdactiviteiten APS Pijn bestrijding , Electro Acupunctuur.Bioresonantie en Natuurgeneeskunde kunt u ook terecht voor een Reiki behandeling of Reiki cursussen.

Marianne geboren en getogen in Groningen woont sinds 1990 in Alteveer (Gr.)
Opgegroeid op de boerderij met paard, honden enz. en ook met veel plezier gereden. In Alteveer zelf een paard aangeschaft en vanaf toen is het balletje gaan rollen. Samen met Gerda diverse opleidingen gevolgd waaronder APS Therapeut (HBO),Electro Acupuntuur,Bioresonantie,Reiki III en bezig met Homeopathie.
Bij afwezigheid van Gerda zal ik haar vervangen, bij de intake gesprekken zal ik veelal aanwezig zijn zodat ik voor u geen onbekende zal zijn.
Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen en/of opmerkingen of wilt u een afspraak maken, dan horen wij dat graag van u.

 


Gerda van den Bos

 

 

Marianne Berndt